Dames Portemonnees

Op deze pagina vindt u exclusieve en unieke leeren dames tassen die zij ontwerpen en handgemaakt door Nakovski zelf.

  • Elke tas is uniek en gemaakt van het beste kwaliteit echt leer.
  • Bij Leeratelier Nakovski kunt u tevens uw eigen tas laten ontwerpen gebaseerd op uw eigen specifieke eisen en wensen passend bij u in uw eigen stijl. Op basis van dit ontwerp zal dan uw eigen leren tas gemaakt worden als een unieke en exclusieve cadeau.
  • Alle modellen tassen “Nakovski” kan op aanvraag ook in andere kleuren of type/soorten leer besteld worden.
  • Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via email of telefonisch.

Houd er rekening mee dat Leeratelier Nakovski garant staat voor unieke producten!


 

Leren Portemonnee Model: Indy N1

Model "Indy N1" is een stijlvolle en hoogwaardig verwerkte dubbele damesportefeuille van Nakovski. Een portemonnee van uitstekende kwaliteit met vakken voor alles wat je bij je wilt dragen en zelfs meer. 8 creditcardvakken, 2 vakken voor briefgeld en 1 vak met rits. Voor deze echt leren portefeuille collectie wordt gebruikt alleen het beste echte leer van duurzame kwaliteit. Deze model portemonnee kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 109,00 € 99,00

Leren Portemonnee Model: Aka N3

Model "Aka N3" is een stijlvolle en hoogwaardig verwerkte dubbele damesportefeuille van Nakovski. Een portemonnee van uitstekende kwaliteit met vakken voor alles wat je bij je wilt dragen en zelfs meer. 8 creditcardvakken, 2 vakken voor briefgeld en 1 vak met rits. Voor deze echt leren portefeuille collectie wordt gebruikt alleen het beste echte leer van duurzame kwaliteit. Deze model portemonnee kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 99,00 € 89,00

Leren Portemonnee Model: Aka N2

Deze model leren portemonnee kan alleen op aanvraag gemaakt worden. Model "Aka N2" is een stijlvolle en hoogwaardig verwerkte dubbele damesportefeuille van Nakovski. Een portemonnee van uitstekende kwaliteit met vakken voor alles wat je bij je wilt dragen en zelfs meer. 8 creditcardvakken, 2 vakken voor briefgeld en 1 vak met rits. Voor deze echt leren portefeuille collectie wordt gebruikt alleen het beste echte leer van duurzame kwaliteit. Deze model portemonnee kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 119,00 (Niet op voorraad)

Leren Portemonnee Model: Aka N1

Model "Aka N1" is een stijlvolle en hoogwaardig verwerkte dubbele damesportefeuille van Nakovski. Een portemonnee van uitstekende kwaliteit met vakken voor alles wat je bij je wilt dragen en zelfs meer. 8 creditcardvakken, 2 vakken voor briefgeld en 1 vak met rits. Voor deze echt leren portefeuille collectie wordt gebruikt alleen het beste echte leer van duurzame kwaliteit. Deze model portemonnee kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 99,00 € 89,00


Leeratelier Nakovski

Algemene Voorwaarden

© 2018 Leeratelier Nakovski www.nakovski.nl