Leren Dames Tassen

Op deze pagina vindt u exclusieve en unieke leeren dames tassen die zij ontwerpen en handgemaakt door Nakovski zelf.

  • Elke tas is uniek en gemaakt van het beste kwaliteit echt leer.
  • Bij Leeratelier Nakovski kunt u tevens uw eigen tas laten ontwerpen gebaseerd op uw eigen specifieke eisen en wensen passend bij u in uw eigen stijl. Op basis van dit ontwerp zal dan uw eigen leren tas gemaakt worden als een unieke en exclusieve cadeau.
  • Alle modellen tassen “Nakovski” kan op aanvraag ook in andere kleuren of type/soorten leer besteld worden.
  • Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via email of telefonisch.

Houd er rekening mee dat Leeratelier Nakovski garant staat voor unieke producten!


Handtas Model

Model "Bronze Queen" is een elegante en prachtige leren handtas van Nakovski. De praktische indeling en het chique formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 249,00 € 199,00

Schoudertas Model: Woody

Model "Woody" is een elegante en prachtige leren schoudertas van Nakovski. De praktische indeling en het chique formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 189,00

Schoudertas Model: Midnight Croco

Model "Midnight Croco" is een elegante en prachtige leren schoudertas van Nakovski. De praktische indeling en het chique formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 189,00

Dames Tas Model: Valeria N2

Model "Valeria N2" is een elegante en prachtige leren damestas van Nakovski. De praktische indeling en het chique formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 249,00 € 199,00

Dames Tas Model: Valeria N3

Model "Valeria N3" is een elegante en prachtige leren damestas van Nakovski. De praktische indeling en het chique formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 249,00 € 199,00

Dames Tas Model: Valeria N3

Model "Valeria N1" is een elegante en prachtige leren damestas van Nakovski. De praktische indeling en het chique formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 249,00 € 199,00

Dames Tas Model: Tan

Model "Tan" is een elegante en prachtige leren damestas van Nakovski. De praktische indeling en het klasike formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 189,00 € 149,00

Dames Tas Model: Red Vega

Model "Red Vega" is een elegante en prachtige leren schoudertas die helemaal handgemaakt en handgestikt is door Nakovski zelf. De praktische indeling en het ruime formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 249,00

Dames Tas Model: Red Parel

Model "Red Parel" is een elegante en praktisch leren damestas van Nakovski. De praktische indeling en het ruime formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze leren tas is helemaal handgemaakt en bewerkt met binnenvoering en binnenvakje met rits sluiting. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 249,00 € 199,00

Dames Tas Model: Markoni Casual

Model "Markoni" is een prachtige casual leren schoudertas van Nakovski. Deze ruime damesstas is helemaal handgestikt en bewerkt met leren binnenvoering voor duurzaamheid op lange termijn. De praktische indeling en het ruime formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 299,00 € 249,00

Dames Tas Model: Krug

Model "Krug" is een elegante en prachtige leren tas van Nakovski. De praktische indeling en het chique formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 189,00

Dames Tas Model: Ilse

Model "Ilse" is een elegante en prachtige leren tas van Nakovski. De praktische indeling en het klasike formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 189,00 € 149,00

Dames Tas Model: Gold Ring

Model "Gold Ring" is een elegante en praktisch leren damestas van Nakovski. De praktische indeling en het ruime formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. De stevige handvatten zorg voor verschillende draagmogelijkheden. Deze leren tas is helemaal handgemaakt en bewerkt met binnenvoering en binnenvakje met rits sluiting. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 179,00 € 149,00

Dames Tas Model: Brown Stone

Model "Brown Stone" is een elegante en prachtige leren damestas van Nakovski. De praktische indeling en het chique formaat maken deze tas ideaal voor dagelijks gebruik. Deze leren tas is helemaal handgemaakt en bewerkt met leren binnenvoering en binnenvakje met rits sluiting. Deze model dames tas kan op aanvraag ook in andere kleuren of soort/type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 169,00 € 139,00

TAKE A LOOK

↓↓↓

FOTOGALERIJ

Leren Tassen Nakovski

In deze fotogalerij u kunt diverse leren tassen bekijken die zij ontwerpen en handgemaakt door Nakovski zelf.


Leeratelier Nakovski

Algemene Voorwaarden

© 2018 Leeratelier Nakovski www.nakovski.nl