Leren Etui Tasjes

Exclusief & Uniek Handmade

Op deze pagina vindt u exclusieve en unieke leren dames etuis die zij ontwerpen en handgemaakt door Nakovski zelf.

  • Elke etui is uniek en gemaakt van het beste kwaliteit echt leer.
  • Bij Leeratelier Nakovski kunt u tevens uw eigen etui laten ontwerpen gebaseerd op uw eigen specifieke eisen en wensen passend bij u in uw eigen stijl. Op basis van dit ontwerp zal dan uw eigen leren etui gemaakt worden als een unieke en exclusieve cadeau.
  • Alle modellen tassen “Nakovski” kan op aanvraag ook in andere kleuren of type/soorten leer besteld worden.
  • Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via email of telefonisch.

Houd er rekening mee dat Leeratelier Nakovski garant staat voor unieke producten!


Gratis Verzending


Etui/Make-up Tasje Model: Browny

Model: "Browny" is een unieke en exclusieve Etui/Make-up tasje van Nakovski die ideaal is als staptasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketonsluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Deze model tasje is gemaakt van fijne rundleer in reliëf maar kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren. Kortom, een prachtig tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs : € 69,00

Etui/Make-up Tasje Model: Green Kroko

Model: "Green Kroko" is een unieke en exclusieve Etui/Make-up tasje van Nakovski die ideaal is als staptasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketonsluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Deze model tasje is gemaakt van fijne rundleer in krokoprint maar kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren. Kortom, een prachtig tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs : € 79,00

Etui/Make-up Tasje Model: Blue Kroko

Model: "Blue Kroko" is een unieke en exclusieve Etui/Make-up tasjes van Nakovski die ideaal is als staptasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketonsluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Deze model tasje is gemaakt van zachte rundleer in krokoprint maar kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren. Kortom, een prachtig tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs : € 79,00

Etui/Make-up Tasje Model: Goldy

Model: "Goldy" is een unieke en exclusieve Etui/Make-up tasjes van Nakovski die ideaal is als staptasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketonsluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Deze model tasje is gemaakt van soepel rundleer maar kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren. Kortom, een prachtig tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs : Niet op voorraad

Etui/Make-up Tasje Model: Deep Blue

Model: "Deep Blue" is een unieke en exclusieve Etui/Make-up tasjes van Nakovski die ideaal is als staptasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketonsluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Deze model tasje is gemaakt van soepel nubuck rundleer maar kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren. Kortom, een prachtig tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs : € 79,00

Etui/Make-up Tasje Model: Hand Art

Prijs : € 89,00

Etui/Make-up Tasje Model: Purple

Model: "Purple" is een unieke en exclusieve Etui/Make-up tasjes van Nakovski die ideaal is als staptasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketonsluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Deze model tasje is gemaakt van soepel nubuck rundleer maar kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren. Kortom, een prachtig tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs : € 89,00

Etui/Make-up Tasje Model: Wood N1

Model: "Wood N1" is een unieke en exclusieve Etui/Make-up tasje van Nakovski die ideaal is als staptasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketonsluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Deze model tasje is gemaakt van zachte rundleer/lak in reliëf maar kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren. Kortom, een prachtig tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs : € 79,00

Etui/Make-up Tasje Model: Wood N2

Model: "Wood N2" is een unieke en exclusieve Etui/Make-up tasje van Nakovski die ideaal is als staptasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketonsluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Deze model tasje is gemaakt van zachte rundleer/lak in reliëf maar kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren. Kortom, een prachtig tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs : € 79,00

Leeratelier Nakovski

Algemene Voorwaarden

© 2018 Leeratelier Nakovski www.nakovski.nl