Leren Reistassen

Exclusief & Uniek Custom Made

Op deze pagina vindt u diverse praktisch en duurzaam leren reistassen die zij ontwerpen en handgemaakt door Nakovski zelf.

  • Elke reistas is uniek en gemaakt van het beste kwaliteit echt leer.
  • Bij Leeratelier Nakovski kunt u tevens uw eigen reistas laten ontwerpen gebaseerd op uw eigen specifieke eisen en wensen passend bij u in uw eigen stijl. Op basis van dit ontwerp zal dan uw eigen leren reistas gemaakt worden als een unieke en exclusieve cadeau.
  • Alle modellen reistassen “Nakovski” kan op aanvraag ook in andere kleuren of type/soorten leer besteld worden.
  • Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via email of telefonisch.

Houd er rekening mee dat Leeratelier Nakovski garant staat voor unieke producten!


Gratis Verzending


 

Leren Reistas Model: Karic

Deze model leren reistas kan alleen op aanvraag gemaakt worden. Mod. "Karic" is een elegante en prachtige leren reistas die op een ambachtelijke manier helemaal handgemaakt en handgestikt is door Nakovski zelf. Reistas die geeft een zekere uitstraling en complimenteert ten alle tijden uw stijl en outfit maar ook gegarandeerd een zeer lange levensduur heeft. Deze ruime reistas is bewerkt met leren binnenvoering, extra grote binnenzak, sluitingen met gespen en beschermende nopjes aan de onderkant. De praktische indeling en het royale formaat maken deze tas ideaal voor de vakantie als voor andere doeleinden. Reistas Mod. "Karic" kan alleen op bestelling gemaakt worden.

Prijs : € 599,00 (Alleen op bestelling)

Leren Reistas Model: Mr. Jack V No.1

Deze model leren reistas kan alleen op aanvraag gemaakt worden. Mod. "Mr. Jack V No.1" is een elegante en prachtige leren reistas die op een ambachtelijke manier helemaal handgemaakt en handgestikt is door Nakovski zelf. Reistas die geeft een zekere uitstraling en complimenteert ten alle tijden uw stijl en outfit maar ook gegarandeerd een zeer lange levensduur heeft. Deze ruime reistas is bewerkt met leren binnenvoering, extra grote binnenzak, sluitingen met gespen en beschermende nopjes aan de onderkant. De praktische indeling en het royale formaat maken deze tas ideaal voor de vakantie als voor andere doeleinden. Reistas Mod. "Mr. Jack V No.1" kan alleen op bestelling gemaakt worden.

Prijs : € 699,00 (Alleen op bestelling)


Leeratelier Nakovski

Algemene Voorwaarden

© 2018 Leeratelier Nakovski www.nakovski.nl