Leren Riemen

Op deze pagina vindt u exclusieve en unieke leeren dames tassen die zij ontwerpen en handgemaakt door Nakovski zelf.

  • Elke tas is uniek en gemaakt van het beste kwaliteit echt leer.
  • Bij Leeratelier Nakovski kunt u tevens uw eigen tas laten ontwerpen gebaseerd op uw eigen specifieke eisen en wensen passend bij u in uw eigen stijl. Op basis van dit ontwerp zal dan uw eigen leren tas gemaakt worden als een unieke en exclusieve cadeau.
  • Alle modellen tassen “Nakovski” kan op aanvraag ook in andere kleuren of type/soorten leer besteld worden.
  • Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via email of telefonisch.

Houd er rekening mee dat Leeratelier Nakovski garant staat voor unieke producten!


Leren Riem Model: Leafy

Mod. "Leafy" is een van het collectie stoere leren riemen van Nakovski. Deze casual stoere riem is bewrekt met beste kwaliteit vol rundleer, gesneden uit één stuk leer en helemaal handgestikt. De handmatige stiksel completeert het in het oog springende design op stijlvolle wijze en geef een duurzaamheid op lange termijn ook. Kortom het stijlvolle stoere leren riem die past perfect in elk coole look en outfit. Deze model leren riem kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leder besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 119,00

Leren Riem Model: D'Nako

Mod. "D'Nako" is een van het collectie stoere leren riemen van Nakovski. Deze casual stoere riem is bewrekt met beste kwaliteit vol rundleer, gesneden uit één stuk leer en helemaal handgestikt. De handmatige stiksel completeert het in het oog springende design op stijlvolle wijze en geef een duurzaamheid op lange termijn ook. Kortom het stijlvolle stoere leren riem die past perfect in elk coole look en outfit. Deze model leren riem kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leder besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 119,00

Leren Riem Model: Centura

Mod. "Centura" is een van het collectie stoere leren riemen van Nakovski. Deze casual stoere riem is bewrekt met beste kwaliteit vol rundleer, gesneden uit één stuk leer en helemaal handgestikt. De handmatige stiksel completeert het in het oog springende design op stijlvolle wijze en geef een duurzaamheid op lange termijn ook. Kortom het stijlvolle stoere leren riem die past perfect in elk coole look en outfit. Deze model leren riem kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leder besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 119,00

Leren Riem Model: Black Bull

Deze model leren riem kan alleen op aanvraag gemaakt worden. Mod. "Black Bull" is een van het collectie stoere leren riemen van Nakovski. Deze casual stoere riem is bewrekt met beste kwaliteit vol rundleer in combinatie met koeienvel, gesneden uit één stuk leer en helemaal handgestikt. De handmatige stiksel completeert het in het oog springende design op stijlvolle wijze en geef een duurzaamheid op lange termijn ook. Kortom het stijlvolle stoere leren riem die past perfect in elk coole look en outfit. Deze model leren riem kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leder besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 129,00 (Niet op voorraad)

Leren Riem Model: Bixy Hand

Deze model leren riem kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leder besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Prijs : € 119,00

Leeratelier Nakovski

Algemene Voorwaarden

© 2018 Leeratelier Nakovski www.nakovski.nl