Over Nakovski

Custom Made By Nakovski

Wie zijn wij?

Leeratelier Nakovski is al jaren gespecialiseerd  in ontwerpen en vervaardigen van leren tassen en andere diverse lederen producten. Een van de weinigen op de markt die biedt ook op ambachtelijke manier een Custom Made concept van Exclusieve en Unieke Handgemaakte Leren Producten. Handgemaakte tassen en andere lederen producten door Nakovski zijn altijd met veel zorg gemaakt en zijn daardoor van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard Nakovski werk met de beste kwaliteit leer die gegarandeerd een zeer lange levensduur heeft maar geeft ook een zekere uitstraling en complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit


overpagina_img1


Custom Made By Nakovski

Bij Nakovski kunt u tevens uw eigen leren tas laten ontwerpen gebaseerd op uw eigen specifieke eisen en wensen. Op basis van dit ontwerp zal dan uw eigen unieke leren tas gemaakt worden. Alle modellen leren tassen kunnen in elke kleur/type leersoort besteld worden zodat het die eigen unieke uitstraling.


“Elk Tas, Riem, Holster of ander product die ik maak in mijn atelier is “eenmalig”…een tweede, derde of vierde zal in detail altijd afwijken.”

“Vanaf het ruwe leer tot het eindproduct maak ik alles als ambachtsman. Ik bewerk het leer, vouw het leer, voorzie het van stiksels, deels met naaimachine, maar grotendeels met de hand.”

overpagina_img3

Mijn motto is:

“ER IS NIETS MOOIER DAN TEVREDEN KLANT”


Alle onze lederen producten zijn op ambachtelijke manier  handgemaakt door Nakovski zelf in zijn Leeratelier in Assen.

Het is hierbij van belang dat u erop kunt rekenen dat Leeratelier Nakovski garant staat voor zijn unieke producten.

overpagina_img2

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email of telefonisch.


Leeratelier Nakovski

Algemene Voorwaarden

© 2018 Leeratelier Nakovski www.nakovski.nl